Ratasvuori Consulting
 
 

 

 

Etsitkö bisnesmahdollisuuksia Kiinassa?

Minä voin auttaa.

 
 
rauli-banner.jpg

Paikallisopas Pekingissä

Ratasvuori Consulting on yhteistyökumppanisi Kiinassa, kun tarvitset tehokkuutta hankintaan, luottamusta laatuun ja kehitystä katteeseen. Toimin myös paikallisoppaana yrityksellesi Kiinassa ja autan oikeiden yhteistyöyritysten löytämisessä.

 

Osaamiseni

Sourcingista markkinointiin

Jotta saisit täsmälleen mitä haluat, tarvitset tietoa paikallisista markkinoista ja ostotoiminnasta. Voin tarjota sinulle tarpeesi mukaan koko paketin tai haluamasi osan hankintaprosessista. Uusien toimittajien ja tuotteiden etsiminen ja arviointi, toimittajahallinta, tilausten hallinta – kaikki onnistuu.

Laatuvakuutus

Laatu on yrityksen menestyksen tärkein tekijä. Olipa kyseessä näytteen arviointi ja seuranta tai koko mittakaavan laadunvarmistuspaketti, teen nämä asiat puolestasi. Sinun ei tarvitse kantaa huolta. Olen apuna oikeiden yhteistyötahojen valinnasta tuotteiden laadunvarmistukseen.

Tunne kumppanisi

Tarkistan taustat, teen yksityiskohtaista toimittaja-arviointia, käyn tehdasvierailuilla paikanpäällä. Tarpeiden mukaan räätälöidyillä palveluilla autan sinua tuntemaan paremmin uudet asiakkaasi tai nykyiset liikekumppanisi. Autan yritysvastuun vaatimusten täyttämisessä. Nämä toimet vähentävät liiketoimintariskiä ja auttavat voiton varmistuksessa.

Paikalliset palvelut

Tuen neuvotteluja, tuon tehokkuutta projektien seurantaan ja toimitan nopeasti palautteen kumppaneillesi samalla aikavyöhykkeellä. Tarjoan kaiken tarvittavan tuen Kiinassa. Toimin myös oppaanasi ja tarvittaessa järjestelijänä liikematkoilla.

 
 

Alunperin Suomesta.

Nyt Pekingissä.

 
rauli-casual-banner.jpg

Rauli Ratasvuori

Alun perin Suomesta, tällä hetkellä asun Pekingissä Kiinassa.

Olen aiemmin työskennellyt Suomen suurimman halpakauppiaan palveluksessa sekä pienyrityksissä. Nyt pyöritän omaa yritystäni Ratasvuori Consultingia.

Minulla on vahva kokemus kulutustavaroiden tuonnista, markkinoinnista ja tuotemerkkien hallinnasta. Olen toiminut osana laatu- ja hankintaryhmiä sekä tuottanut näitä palveluja asiakasyrityksille. 

Nyt kotini on Pekingissä, aiemmin olen asunut Shanghaissa. Koulutukseltani olen puu- ja paperituotteiden markkinointi -koulutusohjelmasta valmistunut insinööri.

Olisi ilo työskennellä kanssasi.

 

yhteystiedot

Olisi ilo tehdä yhteistyötä! 

Löydät yhteystietoni alta. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta.

Vastaan sinulle mahdollisimman pian.

 
 

rauli@ratasvuoriconsulting.com
+86 139 1047 1420
+358 40 6486 193

Wechat: RRvuori